Előfizetői tartalom

Újra működik a Facebook és az Instagram

Portfolio
Világszintű szolgáltatáskiesés következett be a Facebook és az Instagram oldalán, a leállás a Messenger és a WhatsApp oldalait is érintette – írta a Reuters a Downdetector.com adataira hivatkozva. Hétfőn késő este aztán újra elérhetővé vált a Facebook felülete, olyan alapvető funkció, mint a Facebook-falra történő posztolás, viszont még nem működött.

Frissítés (23:55): Késő éjszaka minden újraindult Több órás leállást követően hétfőn éjfél előtt nem sokkal újraindult a Facebook, az Instagram és a Messenger. A Facebook esetében saját tapasztalataink azt mutatják, hogy a felületre történő belépésre ugyan van már lehetőségünk, viszont olyan alap funkció, mint a Facebook-falra történő posztolás, még nem működik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés