Előfizetői tartalom

Újabb cég halad a magyar tőzsde felé

Portfolio
Újabb társaság, a 2004 óta működő, hazai tulajdonú ÉPDUFERR kapott támogatást a BÉT és a Pénzügyminisztérium közös, európai uniós GINOP és KMR forrásból megvalósuló, a kis- és középvállalatok tőzsdei megjelenésének finanszírozását elősegítő pályázatán. Az elsősorban az építőiparban tevékenykedő ÉPDUFERR ezzel a kilencedik vállalat, amelynek tőzsdei bevezetését előmozdíthatja a BÉT Mentor Program.

40 millió forint, 50 százalékos intenzitású, vissza nem térítendő támogatáshoz jutott a BÉT Mentor Program keretén belül az ÉPDUFERR. Ennek nyomán az építőipari társaság a Megakrán, a DM-KER, a Gloster, az OXO Technologies, a ViVeTech, a NAP, a Polyduct és az Eprolius után a kilencedik, amelynek tőzsdére lépését elősegítheti a BÉT Mentor Program. A társaság felkészülését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés