Előfizetői tartalom

A végére keltek életre az amerikai indexek

Portfolio
Esés, emelkedés, esés – szabályos sorminta kezd kialakulni a héten a részvénypiacokon, a keddi pluszok után ugyanis a szerdai kereskedést ismét csökkenésekkel indították az európai tőzsdék. Napközben egyre nagyobb mínuszok bontakoztak ki, egyre lejjebb ütötték az irányadó európai indexeket és az amerikai tőzsdék is jelentősebb esésekkel kezdték a napot délután. A nap végére azonban valamelyest szépítettek az európai indexek, a BUX pedig csak minimális csökkenéssel zárta a kereskedést.

2021. október 06. 22:00 Megosztás A nap vége pozitív lett A kereskedés végére a Dow Jones már 0,3%-kal erősödött keddi záróértékéhez képest, az S&P-500 0,4%-kal, a Nasdaq pedig fél százalékkal zárt magasabban, mint tegnap. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés