Előfizetői tartalom

Globális lefedettséggel rendelkező műhold-üzemeltető és -szolgáltató vállalatot vesz a 4iG

Portfolio
A 4iG (75%) és az Antenna Hungária (25%) közös leányvállalata, a Hungaro DigiTel Kft. (HDT) végleges szerződést kötött a Space-Communication Ltd.-vel (SpaceCom), a társaság 51 százalékos részvénycsomagjának megszerzésére. A tel-avivi tőzsdén jegyzett SpaceCom négy geoszinkron műholdjával globális lefedettséggel rendelkező műhold-üzemeltető és -szolgáltató vállalat, amely Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban AMOS 3 műholdján keresztül biztosítja szolgáltatásait. Az ügylet sikeres lezárásának feltétele, hogy a SpaceCom közgyűlése, valamint az izraeli Kommunikációs Minisztérium is jóváhagyja a tulajdonszerzést.

A társaság átvilágítását követően végleges szerződést kötött a 4iG és az Antenna Hungária közös leányvállalata, a Hungaro DigiTel Kft. a Space-Communication Ltd.-vel annak érdekében, hogy zártkörű tőkeemeléssel 51 százalékos tulajdont szerezzen az izraeli tőkepiacon jegyzett társaságban. Az ügylet részleteit a felek a budapesti, valamint a tel-avivi értéktőzsdén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés