autópálya hálózat éjszaka
Üzlet

Autós forradalom a tőzsdén és október 19-én a Portfolio Klubban

Portfolio
Október 19-én jön a következő Portfolio Klub, melynek témája a tőzsde autós vállalatának forrásbevonási tervének, stratégiájának bemutatása lesz. Ingyenes regisztrációval, online résztvevőként várják a téma iránt érdeklődőket.

Szeptember végén tette közzé frissített stratégiáját az AutoWallis, ami alapján 2025-ig bezárólag robbanásszerű növekedéssel számolnak a cégnél, a vállalat árbevétele a 2020-as érték több mint négyszeresére ugorhat, miközben a menedzsment megítélése szerint az EBITDA több mint a hatszorosára emelkedhet. 

Nem véletlen, hogy október 19-én jön a következő Portfolio Klub, melynek témája a tőzsde autós vállalatának forrásbevonási tervének, stratégiájának bemutatása lesz. Ingyenes regisztrációval, online résztvevőként várják a téma iránt érdeklődőket.

Az eseményen első kézből ismerheti meg, hogy mit gondol Magyarország vezető bankjának elemzője az AutoWallis sztoriról és hogy milyen stratégiai tervei vannak az AutoWallisnak.

Az AutoWallis 2025-re kitűzött stratégiai céljainak megvalósítására 6-8 milliárd forint közötti intézményi és lakossági forrásbevonást tervez (túljegyzés esetén lehet magasabb) az idei év hátralevő részében. A tervezett nyilvános forrásbevonás az első lehet 2017 óta a Budapesti Értéktőzsdén, ami nem csak emiatt, hanem a forrásbevonás tervezett mérete miatt is fontos lépés lehet a magyar tőkepiacon. A tranzakció lebonyolításához szükséges előkészítő lépéseket az AutoWallis megtette, az ehhez szükséges Befektetési Tájékoztatót az MNB-nek az engedélyeztetési eljárásra beadta.

A klubesemény kiemelt témái lesznek:

  • Az AutoWallis sztori az elemző szemével

  • Az AutoWallis 2025-ig szóló stratégiájának bemutatása

  • Hogyan lehet a tőzsde autós vállalata az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója?

  • Az AutoWallis fejlesztési és akvizíciós tervei

A klub köszöntőjét Nagy Viktor, a Portfolio vezető elemző tartja, ezután Sándor Dávid, az OTP Global Markets vezető befektetési stratégája és Ormosy Gábor, az AutoWallis Nyrt.vezérigazgatója tartanak előadásokat, majd egy panelbeszélgetés keretében még csatlakozik hozzájuk Székely Gábor, az AutoWallis Nyrt. befektetési igazgatója is csatlakozik hozzájuk az online térben.

Várnak minden érdeklődőt október 19-én 17:30-kor, a nézői kérdésekre is időt szánva az esemény végén! A klub részleteiért és az ingyenes regisztrációért látogassa meg az esemény oldalát itt: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/klub/az-autowallis-sztori-a-tozsden/1312/attekintes

Figyelemfelhívás

Jelen közzététel a 1129/2017/EU rendelet alapján reklámnak minősül. A közzététel célja, hogy valamennyi befektető hozzáférjen ugyanazon szabályozott információkhoz és így a Társaság teljes körű transzparenciát biztosítson, illetve teljes mértékben megfeleljen a 1129/2017/EU rendelet, az 596/2014/EU rendelet, valamint a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) alapján fennálló tőkepiaci előírásoknak. A jelen közzétételben foglalt információk a Társaság újonnan kibocsátandó részvényeinek tárgyévre tervezett nyilvános értékesítésével kapcsolatos információk, amelyeket teljes körűen a 1129/2017/EU rendelet alapján készített tájékoztatóban fog a Társaság közzétenni az MNB általi jóváhagyást követően. Az MNB jóváhagyását követően a tájékoztató az alábbi közzétételi helyeken lesz nyilvánosan elérhető: bet.hu, kozzetetelek.mnb.hu, a Társaság honlapján www.autowallis.hu, illetve a forgalmazó honlapján. A tájékoztató esetleges MNB általi jóváhagyása nem jelenti a felajánlott vagy szabályozott piacra bevezetendő értékpapírok jóváhagyását. A befektetőknek a részvények nyilvános értékesítésével kapcsolatos befektetési döntés meghozatala előtt célszerű elolvasniuk a tájékoztatót a nyilvánosságra hozatalt követően, annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsék a vonatkozó befektetési döntés potenciális kockázatait és előnyeit, illetve befektetési döntés meghozatalát megelőzően érdemes körültekintően mérlegelni a Társaságba, valamint annak értékpapírjaiba történő lehetséges befektetés jogi, adózási vagy megtérülési következményeit, ideértve a befektetés előnyeit és a vonatkozó kockázatokat. A Társaság felhívja a figyelmet, hogy a Társaság és képviselői nem vállalnak felelősséget a befektetők által levont következtetéseken alapuló befektetési döntésekért, azok hátrányos jogi következményeiért, illetve pénzügyi veszteségekért.

elon musk getty editorial
tanár iskola tanító pedagógus szomorú
euró eurózóna válság
toy shortage

Kasza Elliott-tal IBM - elemzés

Október 21-én óriási esett az árfolyama, 20-án 141,9 volt a záró, 21-én 128,33-on zárt, ez majdnem 10%-os esést...

Ricardo Kornai-interjú

Nem emlékszem, hogyan jutottam Michael Parkin 1990-ben megjelent Economics tankönyvéhez, de nyilván úgy vettem. A 12...

Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.11.18
Portfolio Property Awards 2021
2021.12.09
Agrárszektor Konferencia 2021
2021.11.18
Global trends in Banking 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
elon musk getty editorial