Előfizetői tartalom

Itt az AutoWallis új stratégiája, hamarosan jön a részvénykibocsátás

Portfolio
Az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb sztorija volt az AutoWallis a magyar tőzsdén. A cég dinamikusan növekszik, az elmúlt időszakban számos akvizíciót hajtott végre, amelyek mellett az organikus bővülés is számottevő volt, így ezek együttes hatására jelentősen nőttek a bevételek, folyamatosan javul a társaság eredménytermelő képessége és jövedelmezősége. Most elértünk a történet következő fejezetéhez, hiszen a menedzsment a nyilvános forrásbevonás mellett döntött, és hamarosan sor kerül a részvénykibocsátásra, ennek, illetve a vállalat 2025-re kitűzött stratégiai céljainak részletei derültek ki a mai sajtótájékoztatón.

Október 25-én indul a jegyzés Az elmúlt évek legnagyobb nyilvános forrásbevonásához kapcsolódó befektetői tájékoztatót október 13-án jóváhagyta a Magyar Nemzeti Bank mely alapján az AutoWallis október 25-én elindíthatja a 6-8 milliárd forint, túljegyzés esetén akár magasabb összegű nyilvános részvényjegyzését. 107-122 forint közötti ársávban (tegnapi záróár:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés