Előfizetői tartalom

Kategóriát lépne a Gloster, részvénykibocsátást terveznek

Befektetői klubot tartott ma a Gloster, a vállalat elnöke, Szekeres Viktor beszélt a vállalatnál látható trendekről, kilátásokról, egy későbbi részvénykibocsátásról, Jakab Áron, a BellResearch ügyvezetője a hazai IT-piaci trendek alakulásáról számolt be, Nagy András, az Erste Befektetési Zrt. részvényelemzője a Glosterről, mint befektetési lehetőségről beszélt.

A befektetői klubon Jakab Áron, a BellResearch ügyvezetője a hazai IT-piaci trendek alakulásáról számolt be. Az elmúlt 10 évben töretlen növekedés jellemzi a hazai vállalatok IT-költéseit. Nemzetközi és hazai viszonylatban is a digitalizáció, a digitális transzformáció hajtja az IT-piacot. Egyre inkább stratégiai szerepbe kerül a korábbi kiszolgáló szerepből a vállalatoknál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés