Előfizetői tartalom

Az élhetőbb bolygóért ötletelnek startupok

Portfolio
A Kék Bolygó Alapítvány és a Design Terminal ismét összefogott, hogy startupokkal és nagyvállalatokkal karöltve tegyen lépéseket az élhetőbb bolygóért. A tavalyi, nagysikerű, globális vízválság problémájára megoldásokat hozó Aquathon innovációs ötletverseny után a Planet Bootcamp a körforgásos gazdaság kihívásaira keresi a legjobb válaszokat.

A szervezők tájékoztatása szerint a háromnapos innovációs program során szakértő mentorok segítik workshopokon és egyéni mentorálásokon a startupokat abban, hogy valódi megoldásokat hozzanak valós nagyvállalati kihívásokra. A Planet Bootcamphez az Alteo Energiaszolgáltató, a BMW, a Mol Magyarország, a Nestlé Hungária és a Vajda Papír csatlakozott. Az általuk megfogalmazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés