Előfizetői tartalom

Ide tedd a pénzed, ha rettegsz az inflációtól

Portfolio
Bill McMahon, a Schwab Asset Management ügyvezető igazgatója és aktív stratégiákért felelős befektetési igazgatója az osztalékot fizető és erős cash flow-val rendelkező vállalatokat részesíti előnyben a befektetési döntéseinek meghozatalakor. A szakember a jelenlegi inflációs környezetben azt javasolja, hogy a befektetők vegyék fontolóra az olyan erős márkanévvel és árképzési erővel rendelkező cégeket, amelyek a nem-ciklikus fogyasztási cikkek szektorába tartoznak, és megosztott egy szűrési módszert is, amelyet végigzongorázva egy 25 részvényből álló lista jött ki.

Átmeneti vagy tartós? Az infláció az Egyesült Államokban szeptemberben 30 éves csúcsra, azaz 5,4 százalékra gyorsult az előző havi 5,3 százalékról – közölték szerdán. A legnagyobb mértékben az élelmiszer- és az energiaipari indexek emelkedtek az inflációs kosárban. Az egész spektrumon árnyomást látunk - munkaerőhiányt és kínálati hiányt. Sok mindent belekalkulálunk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái