Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tett az OTP és az ITM: magyarul beszélő szuperszámítógépet épít Magyarország

Portfolio
Az ITM és az OTP Bank az Infotér Konferencián bejelentette: a pénzintézet az ITM-mel közösen jelentős erőforrásokat fektet egy olyan mesterséges intelligenciára szabott szuperszámítógép megalkotásába, mellyel létrehozzák a mesterséges intelligencia által használható magyar nyelvi modult. Ez azért fontos, mert a létező mesterséges intelligencia alkalmazások leginkább angolul működnek, a magyar modellt létre kell hozni, hogy az MI megfelelően tudjon magyar nyelvű szöveges és audio adatokkal dolgozni.

Global trends in Banking 2021 Hasonó témákról is szó lesz a Portfolio november 18-ai Global Trends in Banking c. online konferenciáján. A regisztráció ingyenes! Információ és jelentkezés Magyarul "beszélő" mesterséges intelligencia Csányi Péter, az OTP vezérigazgató-helyettese az Infotéren tartott előadásában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés