Előfizetői tartalom

Új részvények jönnek a magyar tőzsdére - Kérdezz te is a cég vezetőitől!

Portfolio
Nyilvános részvénykibocsátásra készül az AutoWallis, a lakossági jegyzésre október 25-től kerül sor. A Portfolio ma online befektetői klubot tart, ahol a vállalat vezetői beszélnek majd az AutoWallis stratégiájáról, kilátásairól, a forrásbevonás céljáról, a kibocsátásban résztvevő bank képviselői pedig az AutoWallisról, mint befektetési sztoriról és a jegyzés részleteiről. A klub nézőinek lehetőségük lesz kérdéseket feltenni az előadóknak, így első kézből szerezhetnek információkat az AutoWallis-sztorival kapcsolatban.

Jön az online klub Online befektetői klubot tartunk ma, amelynek témája az AutoWallis részvénykibocsátása. Az eseményen a regisztrált nézők első kézből ismerhetik meg az október 25-én induló lakossági részvényjegyzés részleteit, hátterét, a tervezett forrásbevonás céljait. A rendezvényen a résztvevőknek lehetőségük lesz chat formájában kérdéseket feltenni a vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés