Előfizetői tartalom

Hamarosan indul az AutoWallis részvényjegyzése - A cég vezetői beszéltek a részletekről

Portfolio
Befektetői klubot tartott a Portfolio, ahol az AutoWallis részvénykibocsátásával kapcsolatban beszéltek a vállalat vezetői a társaság stratégiai terveiről, kilátásairól, a forrásbevonás céljáról, a cég részvényeit követő stratéga beszélt az AutoWallisról, mint befektetési sztoriról, a kibocsátás szervezőjének és kizárólagos forgalmazójának képviselője pedig a jegyzés részleteiről.

A befektetői klub első részében Sándor Dávid, az OTP Global Markets vezető befektetési stratégája beszélt az AutoWallisról, mint befektetési sztoriról. Azokban az években, amikor a gazdaság jól teljesít, az autóértékesítés is növekszik, különösen abban a régióban, ahol az AutoWallis aktív. A keresleti oldal az OTP szerint a következő években is erős lehet, a kínálati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés