Előfizetői tartalom

Sosem látott szintre került a bitcoin, majdnem új rekordot állított fel a Dow és az S&P

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken nem volt ma egyértelmű az irány, és Európában is inkább vegyes volt a kép a nap elején, majd délutánra elkezdett javulni a hangulat. A tengerentúlon kitartott a jó hangulat a tőzsdéken, a befektetők elsősorban a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek. Eközben a kriptovaluták piacán sincs hiány izgalmakból, hiszen tegnap elindult az első amerikai bitcoin ETF, melyet követően a legnagyobb értékű kriptopénz árfolyama 4 százalékot emelkedett, és szerda délután tovább kapaszkodott fölfelé az árfolyam, így hat hónap után megtörtént az újabb csúcsdöntés.

2021. október 20. 22:17 Megosztás Majdnem új rekordon zárt a Dow és az S&P Majdnem meglett az új rekord ma a Dow és az S&P 500 számára is, előbbi 0,43%-ot, utóbbi 0,37%-ot emelkedett a mai kereskedésben. A Nasdaq végül enyhe mínuszban fejezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés