Előfizetői tartalom

Megszólalt a Continental a létszámleépítésről: visszafizethetik az állami támogatás egy részét

Portfolio
Nem tervezi bezárni makói gyárát a Continental, de a fennmaradás érdekében meg kellett hoznia a 140 fős létszámcsökkentésről szóló hétfői döntést. Ha nem tudja a 2016-ban kapott állami támogatásához kapcsolódó jövőbeni kötelezettségeit teljesíteni a társaság, a támogatás megfelelő összegét visszafizeti a magyar állam részére – közölte a Continental.

Lázár János fideszes képviselő tegnap markáns véleményt formált a cég döntéséről: Kapcsolódó cikkünk 2021. 10. 20. Lázár János felháborodott: becsapta a kormányt, becsapta a magyarokat a Continental A társaság közleménye így fogalmaz (kiemelések tőlünk): „A Continental szerződéses és stratégiai partnere a magyar kormánynak. Cégünk hétfői bejelentése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés