Előfizetői tartalom

Fontos bejelentés érkezett, szárnyal a Tesla részvénye

Portfolio
A csődöt pár hónapja éppen elkerülő Hertz rekordösszegű megrendelésének hírére 5 százalékos pluszban nyitott a mai kereskedésben a Tesla részvénye, szűk egy órával a nyitás után már közel 6 százalékos a plusz a papírnál - a mai ralival együtt az elektromosautó-gyártó nagyon közel került a presztízsértékű ezer milliárd dolláros értékeltséghez.

Szűk egy órával a piacnyitás után már 5,5 százalékos pluszban van a Tesla részvénye. A remek teljesítmény egy nemrég tett bejelentésnek köszönhető, miszerint a világ egyik legnagyobb és legrégebbi autókölcsönző cége, a Hertz 100 ezer Teslára adott le megrendelést - az elektromosautó-gyártó történetében a Hertz-é lehet az eddigi legnagyobb egyösszegű megrendelés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés