Előfizetői tartalom

Valóra vált a terv, meghódítja Keszthelyi Erik és Mészáros Lőrinc a biztosítási piacot?

Palkó István
Sokan jöttek hozzám az elmúlt időszakban azzal, hogy lám, már negyedszer indítja el valaki a CIG Pannóniát. Az a következetes válaszom, hogy nem így van: most indul el valójában a biztosító – mondja a Portfolio-nak adott interjújában Keszthelyi Erik. A Mészáros Lőrinccel közös alkuszcégével először sikertelenül próbálta nyilvános vételi ajánlatban megszerezni a CIG Pannónia többségi részesedését, részben tőzsdén kívüli vétellel azonban mára valóra vált a tervük. Az elmúlt hetek eseményei mellett biztosításpiaci céljairól kérdeztük az üzletembert.

Ha jól számolunk, legalább 7 milliárd forintot költött Mészáros Lőrinccel közös alkuszcége az elmúlt hetekben arra, hogy a CIG Pannóniában fennálló részesedését 33%-ról 55,5%-ra növelje. Mi értelme volt ennyit rákölteni, ha már így is, úgy is az Önök által jelölt menedzsment irányítja tavaly óta a biztosítót? A CIG Pannóniában való részesedésszerzésünk alaposan...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái