Előfizetői tartalom

Valóra vált a terv, meghódítja Keszthelyi Erik és Mészáros Lőrinc a biztosítási piacot?

Sokan jöttek hozzám az elmúlt időszakban azzal, hogy lám, már negyedszer indítja el valaki a CIG Pannóniát. Az a következetes válaszom, hogy nem így van: most indul el valójában a biztosító – mondja a Portfolio-nak adott interjújában Keszthelyi Erik. A Mészáros Lőrinccel közös alkuszcégével először sikertelenül próbálta nyilvános vételi ajánlatban megszerezni a CIG Pannónia többségi részesedését, részben tőzsdén kívüli vétellel azonban mára valóra vált a tervük. Az elmúlt hetek eseményei mellett biztosításpiaci céljairól kérdeztük az üzletembert.

Ha jól számolunk, legalább 7 milliárd forintot költött Mészáros Lőrinccel közös alkuszcége az elmúlt hetekben arra, hogy a CIG Pannóniában fennálló részesedését 33%-ról 55,5%-ra növelje. Mi értelme volt ennyit rákölteni, ha már így is, úgy is az Önök által jelölt menedzsment irányítja tavaly óta a biztosítót? A CIG Pannóniában való részesedésszerzésünk alaposan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés