Előfizetői tartalom

Elindult az AutoWallis részvényjegyzése - Itt vannak a részletek

6-8 milliárd forint értékű részvénykibocsátást hajt végre az AutoWallis, lakossági és intézményi befektetők is részt vehetnek a jegyzésben. Székely Gáborral, az AutoWallis Csoport befektetési igazgatójával beszélgettünk a vállalat stratégiai terveiről és a részvényjegyzéssel kapcsolatos fontosabb részletekről.

A részvénykibocsátással kapcsolatban a befektetőket érdeklő kérdések közül az egyik legfontosabb az, hogy mire fordítja a vállalat a friss forrásokat? A meghirdetett stratégiai céljainknak megfelelő, abba illeszkedő üzletfejlesztésekre, akvizíciókra, beruházásokra szánjuk ezt az összeget. 16-38 milliárd forint összegben körvonalazódott számunkra tranzakciós és üzletfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés