Előfizetői tartalom

Emelkedés a tőzsdéken, új csúcson az amerikai indexek

Portfolio
Jó a hangulat volt a világ tőzsdéin a keddi kereskedésben, a kellemes meglepetéseket okozó vállalati gyorsjelentések hátán új csúcsra emelkedtek az irányadó amerikai indexek és az európai tőzsdéken is vaskos pluszok bontakoztak ki. Makroadatok tekintetében csendes volt a kedd, viszont igazán beindult a negyedéves vállalati jelentési szezon, olyan óriásvállalatok teszik még ma közzé zárás után a negyedéves számaikat, mint a Google anyavállalata, az Alphabet, vagy a Microsoft.

2021. október 26. 22:13 Megosztás Erősödéssel zártak az amerikai tőzsdék Pluszban zárta a kereskedést a Dow és az S&P 500 is, előbbi 0,04 százalékot, utóbbi 0,18 százalékot emelkedett. A Nasdaq pedig 0,06 százalékkal tudott erősödni. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés