Előfizetői tartalom

Már öt fogyasztóbarát otthonbiztosításnál lehet egy lépésben, online szerződést kötni

Portfolio
Már öt termék esetében tud az ügyfél az adatai újbóli megadása nélkül, akár azonnal szerződést kötni az adott biztosító honlapjára átnavigálva, miközben a piacon lévő valamennyi Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási (MFO) termék összehasonlítható a jegybank online kalkulátorában. A közeljövőben várhatóan további két, MFO-t kínáló biztosító esetében válik elérhetővé ez az egy lépésbeni online kötési lehetőség - derül ki az MNB közleményéből.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) idén márciusban indította el a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási (MFO) termékek közötti választás megkönnyítése érdekében összehasonlító oldalát, amelyet indulása óta már 13 ezer alkalommal látogattak meg az érdeklődők. Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 07. MABISZ: erősen kezdték az idei évet a magyar biztosítók 2021. 03....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés