Előfizetői tartalom

Történelmi csúcs, aztán elbizonytalanodás az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken többnyire negatív hangulat uralkodott szerdán, és ami az európai tőzsdéket illeti, itt is mérsékelt esés volt látható, a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre fókuszáltak, amelyek Európában ma leginkább vegyesek voltak. Mindeközben a tengerentúlon is tovább dübörög a jelentési szezon, a Microsoft és az Alphabet számait is kedvezően fogadták a befektetők, a vezető indexek azonban csak mérsékelt elmozdulások mutatnak.

2021. október 27. 21:54 Megosztás Nap végére lefordultak az amerikai részvényindexek, a Dow Jones 0,6, az S&P 500 0,4 százalék mínuszban zárt, miközben a technológia túlsúlyos Nasdaq mérsékelten emelkedett, ami annak tudható be, hogy a gyorsjelentések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés