Előfizetői tartalom

Íme három hazai vállalati sikersztori - Hogyan kell a covid-válság után növekedni?

Portfolio
Újabb 50 hazai vállalati sikersztorit mutat be a kkv szektorból az idei BÉT50-es kiadvány, köztük a Bravogroupot, a Batz Manufaktúrát és a Veresi Paradicsomot. A cégek képviselőivel beszélgetett a BÉT mai konferenciáján a covid-válság utáni kilábalásról, növekedési lehetőségekről az EY stratégiai és tranzakciós tanácsadás üzletágvezetője.

Meglepően könnyű volt az idei kiadvány összeállítása, nyár elejére már 47 társaság összeállt, és nagyon gyorsan, hónapok alatt meglett az 50-es lista – mondta el Vaszari Péter. Ezek a társaságok már mindannyian transzparensek, szabályozottak, képesek arra, hogy az ösztönzőprogramokban részt tudjanak venni, képesek arra, hogy felvásárlásokat vigyenek véghez, külföldre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés