Előfizetői tartalom

Rekordon zárt a Nasdaq és az S&P 500 is

Portfolio
Mérsékelt hangulatromás volt szerdán az amerikai tőzsdéken, ma reggel az ázsiai részvénypiacokon is esés látszott, ez azonban egyelőre még kisebb korrekciónak sem nevezhető, főleg annak fényében, hogy mekkora ralin vannak túl a világ vezető részvényindexei, az amerikai benchmarkok továbbra is történelmi csúcsuk közelében állnak. A Nasdaq és az S&P 500 nap végére új csúcson is zárt. A befektetők ma elsősorban az EKB kamatdöntő ülésére, a délután megjelenő harmadik negyedéves amerikai GDP-adatra és a vállalati gyorsjelentésekre figyeltek.

2021. október 28. 22:14 Megosztás Rekordon zárt a Nasdaq és az S&P is Rekordon zárta a mai kereskedést a Nadaq s az S&p 500 is, miután a vállalati gyorsjelentések ellensúlyozták a gyenge GDP-adatot. A Nasdaq 15 488 fölé került, ami közel 1,4%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés