Előfizetői tartalom

Meglepetés a Daimlertől, emelkedik az árfolyam

Portfolio
A Daimler pénteken emelkedő negyedéves nyereségről számolt be annak ellenére, hogy a Mercedes-Benz eladásai 30 százalékkal csökkentek a globális félvezető chiphiány miatt. A cég az elmúlt időszakban a nyereségesebben legyártható autókra összpontosított és csökkentette a költségeket, valamint közölte azt is, hogy várhatóan képest lehet teljesíteni 2021-es célokat.

Közzétette legfrissebb számait a Daimler, a harmadik negyedévben a cég autóértékesítése 773 ezer darabról 25 százalékkal 578 darabra esett vissza a tavalyi év azonos időszakához képest. Az árbevétel ehhez képest szinten maradt, a tavalyi 40,3 milliárd euróhoz képest 40,1 milliárd eurón alakult. A német autógyártó 2,6 milliárd eurós negyedéves működési eredményt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés