Előfizetői tartalom

Részvényeket kapnak az AutoWallis vezetői

Portfolio
Az AutoWallis által indított Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) 2019-es programja keretében kitűzött célok teljesültek, így a programban részt vevő vezető tisztségviselők összesen 16,6 millió darab részvényre váltak jogosulttá. A részvényeket az MRP szervezet 19,9 millió részvényéből kapták meg, így a szervezet részesedése az 5 százalékos küszöbérték alá csökkent a társaságban. A 2019. évi első javadalmazási politikában az AutoWallis és leányvállalatainak 24 vezetője vesz részt.

2019 augusztusában a Wallis Asset Management (WAM) mint alapító az AutoWallis, valamint eányvállalatainak (Csoport) vezetői részére MRP szervezet alapításáról és ahhoz kapcsolódóan javadalmazási politika elfogadásáról határozott. Az MRP szervezet által kezelt 2019-ben indított első javadalmazási politika a vállalat (és így a WAM-on kívüli többi intézményi vagy lakossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés