Előfizetői tartalom

Megugrott az olajár, hasít a Mol

Portfolio
Az elmúlt hónapok az energiaárak meredek emelkedéséről szóltak, a Mol szempontjából fontos olaj és a földgáz ára is jelentősen emelkedett idén, ami alapvetően pozitívan hat a hazai olajcég működésére. Hogy mennyire, az a péntek hajnalban megjelenő gyorsjelentésből derül majd ki, az elemzői várakozások alapján kiemelkedő eredményt érhetett el a negyedévben a Mol.

Kiemelkedő eredményt érhetett el az idei harmadik negyedévben a Mol, a befektetők által leginkább figyelt eredménysoron, az újrabeszerzési árakkal becsült, tisztított EBITDA soron 288,3 milliárd forint eredményt érhetett el az olajcég, ez 57 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban, és 10 százalékkal magasabb, mint az előző negyedévben. Az Upstream szegmens tisztított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés