Előfizetői tartalom

Rusvai Miklós: előbb-utóbb mindenkinek meg kell fertőződni koronavírussal

Portfolio
Rusvai Miklós virológus szerint mivel már tudjuk, hogy nem fog eltűnni a koronavírus, hanem velünk marad, így előbb-utóbb mindenkinek meg kell fertőződni, hogy kialakulhasson a nyájimmunitás – mondta el az ATV Start című műsorában. Hozzátette, hogy arra viszont figyelni kell, hogy a fertőződés ne hirtelen, lökésszerűen történjen.

Rusvai Miklós szerint ahhoz, hogy kialakuljon a nyájimmunitás, a vírust lassan „rá kell ereszteni” a lakosságra. Mivel tudjuk, hogy ez itt marad velünk, előbb-utóbb mindenkinek fertőződni kell – fejtette ki véleményét az ATV-nek. A virológus szigorítana, a vendéglátóipari helyeken és a szórakozóhelyeken megkövetelné a védettségi igazolást, a boltokban pedig már most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés