FONTOS Betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban - Mutatjuk, mi áll a háttérben
 
Előfizetői tartalom

Esik az olaj, esnek az olajcégek, a Mol mégis hasít

Portfolio
Ha végignézük az olajpiacon és az olajipari cégek részvényein, akkor egyérelműen negatív hangulat uralkodik ma, a Mol árfolyama viszont mégis emelkedik a szerdai kereskedésben. Ennek részben az az oka, hogy a tegnap megjelent elemzői konszenzus alapján erős negyedéves számokra lehet majd számítani a hazai olajtársaságtól a pénteken megjelenő gyorsjelentésben.

Feljebb került a Mol árfolyama, 1,1 százalékos pluszban áll a mai kereskedésben, legutóbb több mint 3 hete nőtt ennél nagyobb mértékben a hazai olajcég árfolyama. Mol árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével. $(function(){...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés