Előfizetői tartalom

Ez a részvényesek napja volt: történelmi csúcson a BUX és az S&P

Portfolio
Mindhárom vezető amerikai index tegnap új történelmi csúcsra emelkedett a Fed kamatdöntését követően, melynek keretében a jegybank bejelentette az eszközvásárlási programjának visszavágását, azonban közölte, hogy a kamatemelés addig nem lesz terítéken, amíg foglalkoztatottság nem éri el a kívánt szintet. Ezek után az ázsiai tőzsdéken is többnyire pozitív hangulat uralkodott csütörtökön, és Európában is emelkedés látszik, a DAX és a BUX is új történelmi csúcsot döntött ma. Mindemellett úgy tűnik, hogy a kamatdöntés utáni eufória elillant csütörtökre az USA-ban, hiszen nincsen határozott irány a tőzsdéken.

2021. november 04. 21:11 Ma jó volt részvényesnek lenni A Dow ipari vállalatokat tömörítő tőzsdeindexe ugyan 0,1%-ot esett a mai kereskedésben, de így is szép napot zártak a tengerentúli részvénypiacok. Az S&P 500 ugyanis 0,4%-kal, a Nasdaq pedig 0,8%-kal került feljebb a mai kereskedésben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái