Előfizetői tartalom

MNB: jó bőrben vannak a magyar biztosítók

Portfolio
Teljesítheti idén a magyar biztosítási szektor az MNB korábbi 5 éves kivetítésében szereplő fő számot, miután a díjbevétele várhatóan meghaladja az 1300 milliárd forintot. Érdemben javultak a unit-linked termékek megmaradási számai (átlagosan 7,12 évesek voltak a tavaly megszűnt szerződések), a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások (MFO) azonban nagyon lassan indulnak be, még csak ötezres darabszám környékén jár a piac - mondta ma az MNB igazgatója.

Kapcsolódó cikkünk 2021. 11. 04. Pandurics Anett: a pesszimistánál is pesszimistább forgatókönyv látszik megvalósulni 2021. 11. 04. Varga Mihály: korlátozásokat és gazdasági kiesést hozhat a koronavírus negyedik hulláma Nagy Koppány többek között az alábbiakról beszélt előadásában a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) mai konferenciáján: Dinamikusan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés