Előfizetői tartalom

Nehéz telet vár a Wizz Air

Portfolio
A nyereséges nyár után a téli szezon nehézségeire figyelmeztet a Wizz Air, de hozzáteszi, hogy készen áll arra, hogy kihasználja és az előnyére fordítsa azokat a kivételes lehetőségeket, amelyek jövő nyáron fognak jelentkezni. A járvány alatt a Wizz Air – sok riválisával ellentétben – növelte a flottáját, nagyobb, az üzemanyag-fogyasztás szempontjából gazdaságosabb gépekkel és új útvonalakkal bővítette a kínálatot.

A szeptember végén záruló negyedévben a Wizz Air 57 millió eurós nyereséget ért el, az elemzői várakozásokkal összhangban és hozzátette, hogy kapacitásai már elérik a járvány előtti szintet. A főbb versenytársak jelenleg a 2019-es kapacitásaik 60-80 százalékával repülnek - írja a Reuters. A március-szeptemberi félévben, amely a légitársaság pénzügyi évének első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés