Előfizetői tartalom

Pandurics Anett: a pesszimistánál is pesszimistább forgatókönyv látszik megvalósulni

Portfolio
A koronavírus ellenére nem állt meg a biztosítási piac növekedése, büszke lehet magára a szektor, ugyanakkor senki sem gondolta, hogy a járvánnyal ma itt fogunk tartani – értékelte az elmúlt másfél évet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) elnöke a szervezet konferenciáján. Előadásának talán legszomorúbb kijelentése alapján eljuthatunk oda, hogy a biztosítási piac egy idő után matematikailag nem fogja tudni kezelni a klímakockázatokat, és nem tud termékszintű védelmet nyújtani a természeti károk kivédésére.

Kapcsolódó cikkünk 2021. 11. 04. Varga Mihály: korlátozásokat és gazdasági kiesést hozhat a koronavírus negyedik hulláma Pandurics Anett többek között az alábbiakról beszél a szervezet konferenciáján: a pesszimistánál is pesszimistább forgatókönyv látszik teljesülni: nem volt olyan előrejelzésük a biztosítóknak, amely idén novemberben is az erőteljes járvánnyal...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái