Előfizetői tartalom

Itt az újabb jele, hogy működik a Waberer's új üzleti modellje

Portfolio
Az előző negyedévet érintő szezonális hatásoktól eltekintve az előző 1-2 negyedévhez hasonló hatékonysággal működött a Waberer's az előző három hónapban, amivel a cég új üzleti modellje hosszabb távon is bizonyított. Mindemellett viszont a cég vezére, Barna Zsolt figyelmeztetett, hogy egyre változatosabb irányból tűnnek fel újabb és újabb kockázatok, melyek az egész logisztikai iparágat érintik, és ezen kockázatok következő hónapokra gyakorolt hatásai nehezen előrejelezhetők.

Közzétette legfrissebb számait a Waberer’s, a cég árbevétele tavalyi harmadik negyedéves 137 millió euróhoz képest 7,9 százalékkal 147,8 millió euróra nőtt. Az árbevétel az előző (2Q21) negyedévhez képest 1,4 százalékkal csökkent, mely egyaránt érintette az ITS és az RCL szektort, és döntően szezonális – nyári szabadságolási, illetve szezonális gyártói kibocsátás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés