Előfizetői tartalom

Még két napig tart az AutoWallis Intézményi részvényjegyzése

Portfolio
Kedden zárul az AutoWallis nyilvános részvényjegyzése, miután holnap 18 óráig adhatják le az intézményi befektetők a végleges aukciós vásárlási ajánlatukat a forgalmazó OTP Banknál. Az intézményi befektetők, a lakosságihoz hasonlóan 107-122 forint között juthatnak a részvényekhez, melyek kibocsátási árát az értékesítés lezárását követően az AutoWallis és a forgalmazó együttesen határozza meg az ársávon belül. Mint ismert, a lakossági jegyzés az előzetes várakozásokat jelentősen meghaladó érdeklődés miatt már a jegyzés harmadik napját követően lezárásra került, mivel a lakosság számára maximálisan felajánlott mennyiségű részvény csaknem kétszeresét meghaladó összegű jegyzési igényt adtak le, áll az AutoWallis közleményében.

Alig két nap maradt az intézményi befektetők számára, hogy az AutoWallis részvényekre vonatkozó végleges aukciós vásárlási ajánlatukat leadják a forgalmazó OTP Banknál az előzetesen meghatározott 107-122 forint közötti ársávban. Mint ismert, a 16 naposra tervezett lakossági részvényjegyzés már a jegyzés harmadik napját követően véget ért, miután addig több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés