Előfizetői tartalom

326 millió forintos tőkeemelés a Glosternél

Portfolio
Tőkeemelést hajtott végre a Gloster, miután a befektetők a mai napon a részvényjegyzéshez szükséges végleges kötelezettségvállalási nyilatkozatokat tettek és a részvények ellenértékét, 325,5 millió forintot, befizették. A frissen bevont tőkét a társaság - kétéves stratégiájának részeként - nagy növekedés előtt álló felhős (cloud) és szoftverfejlesztő cégek felvásárlására fordítja.

A Gloster - jelen kibocsátással együtt – összesen 1,7 milliárd forint friss tőkét vont be sikeresen az elmúlt 18 hónapban, három zártkörű tőkeemelés keretében. A jelen jegyzésben kialakult 525 forintos részvényár – a 2021. szeptember 21-én végrehajtott tizedelést is figyelembe véve – több mint 160 százalékkal magasabb a 2020. április 7-ei első 1,1 milliárdos tőkeemeléskori...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés