Előfizetői tartalom

Erős a Magyar Telekom, jöhet az év végi hajrá!

Az OTP-hez, a Molhoz és a Richterhez hasonlóan a Magyar Telekom mögött is erős harmadik negyedév áll, a bevételek és az EBITDA is szépen nőtt, ráadásul az elemzői várakozások feletti eredményt ért el a vállalat. Az év első 9 hónapjában dinamikus volt a növekedés, ennek ellenére a menedzsment nem módosított az egész éves célokon, amik így véleményünk szerint egy év végi hajrával könnyen teljesíthetők.

Minden fontosabb soron jobb a vártnál Minden fontosabb eredménysoron az elemzői várakozásoknál magasabb számokat tett közzé a Magyar Telekom, az összes bevétel közel 2, az EBITDA több mint 4 százalékkal jobb lett, mint a várakozások átlaga, a bevételeknél jelentkező 3,3 milliárd forintos felülteljesítés közel a teljes eredménykimutatáson "végigcsorog", az adózott eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés