Előfizetői tartalom

Jól fogy az Unicum Barista, szép számokat közölt a Zwack

Portfolio
Mind a bevételek, mind az eredmény szintjén kétszámjegyű növekedésről számolt be a Zwack a július-szeptemberi negyedévre az előző év azonos időszakához viszonyítva – derül ki a társaság ma közzétett féléves jelentéséből. A növekedést segítette a járványügyi korlátozások feloldása és az, hogy a vártnál jobban teljesített a legújabb termék, az Unicum Barista.

A cég pénzügyi évének második negyedévi (július-szeptemberi negyedév) főbb adatai: A bruttó árbevétel 7,8 milliárd forintot, a jövedéki adóval és a népegészségügyi adóval csökkentett nettó árbevétel 4,38 milliárd forintra rúgott, ami 23 százalékos, illetve 28,6 százalékos növekedést jelent az előző év azonos negyedévéhez képest. A bruttó fedezeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés