Előfizetői tartalom

Sorra gyújtják be a rakétákat a CIG Pannóniánál

Most már negyedik negyedéve növekedett a CIG Pannónia a keddi piaczárást követően közzétett gyorsjelentése szerint. A díjbevételek 19%-kal, az életbiztosítási új szerzések 17%-kal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál a harmadik negyedévben, miközben a tavalyi veszteséget sikerült 289 millió forintos adózott nyereségbe átfordítania a Mészáros-Keszthelyi-féle Hungarikum többségi tulajdonába került társaságnak. Sokat erősödött a banki értékesítési csatorna is, ami az MKB Bankba olvadó Budapest Bank révén valószínűleg még többet fog hozni a biztosító konyhájára jövőre.

Közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését a CIG Pannónia, ami a bevételi számok szempontjából szezonálisan mindig gyenge szokott lenni, de éves összevetésben most a legtöbb ponton erőteljes növekedést látunk. Mint ismeretes, a nemrég a Hungarikum alkuszcég többségi tulajdonába került biztosító egy új stratégia megvalósításának kezdetén jár, amelynek első lépéseként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés