Előfizetői tartalom

Az év egyik hazai sztárpapírja a Masterplast - De mitől fog még tovább növekedni a cég?

Portfolio
Folytatódik a növekedési sztori a Masterplastnál, mind a bevételek, mind az eredmények szintjén dinamikus növekedést tudott felmutatni a társaság a harmadik negyedévben. A cégcsoport bevétele már az év első kilenc hónapjában felülmúlta a teljes tavalyi évit, az adózott eredmény pedig csaknem elérte a teljes 2021-es évre kitűzött célt - derül ki a ma reggel publikált számokból. A gyorsjelentést követően a kilátásokról, az iparági környezetről és a jövőbeli növekedést megalapozó tervekről kérdeztük a Masterplast elnökét, Tibor Dávidot.

Nagyon erős lett eddig az év a Masterplastnál, de mi jön most? Magasabb bázisról nehezebb lesz növekedni. Mi táplálhatja a növekedési sztorit a cégnél a következő években? Kétségtelenül magasra emeltük a lécet az idei éves teljesítményünkkel, de a Masterplast csapatát a kihívás motiválja, hogy erről a szintről is tovább tudjuk folytatni a dinamikus növekedést. Erre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés