Előfizetői tartalom

Eladásra javasolja egy elemző a Glostert, esik a részvény

Portfolio
Az Erste bank elemzője frissítette a Gloster elemzésére alkalmazott modellt, ennek eredményeként ajánlását a korábbi vételről eladásra változtatta. A májusi elemzés óta a legjelentősebb változás, hogy a modellbe beépítésre került az októberben bejelentett autóipari beszállító vállalat felvásárlása. Az elemző kiemeli, hogy a Gloster által áprilisban bemutatott, 2022-ig szóló stratégia tervszámai a Minero-tranzakcióval egy csapásra teljesültek, ebből adódóan a stratégiát már nem tekinti iránymutatónak.

Az Erste bank elemzője frissítette a Gloster elemzésére alkalmazott modellt, ennek eredményeként a célárat a korábbi 413,5 forintról 748 forintra emelte, míg ajánlását a korábbi vételről eladásra változtatta. Ez első ránézésre ellentmondásosnak tűnhet, ám a részvényárfolyam az elmúlt hónapokban óriási emelkedésen ment keresztül, mostanra jelentősen meghaladva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés