Előfizetői tartalom

Koronavírus: oltás hiányában 14-szeres eséllyel lehet végzetes kimenetelű a fertőzés

Portfolio
Az oltás nem egy politikai szlogen vagy egy kényszer, hanem egy egészségügyi megoldás a járvány ellen, írja Facebook-posztjában Kemenesi Gábor. A virológus statisztikákat is hoz a vakcinák hatékonyságával kapcsolatban: oltás hiányában 14-szeres eséllyel lehet végzetes kimenetelű a fertőzés és közel 6-szoros eséllyel kaphatjuk el a betegséget.

Az oltás nem egy politikai szlogen vagy egy kényszer, hanem egy egészségügyi megoldás a járvány ellen. Méghozzá a leghatásosabb, kutatóként szemlélve egy tudományos csúcstermék, amelyben a modern technológia és ellenőrzési /biztonsági elvárások maximálisan egyesültek, írja posztjában Kemenesi Gábor. Mondandóját számokkal is alátámasztja: Oltás hiányában 14x eséllyel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés