Előfizetői tartalom

Továbbra is venni kell a Masterplastot az MKB szerint

Portfolio
Erős harmadik negyedéves eredményekről számolt be múlt héten a Masterplast gyorsjelentésében, a főbb számok és a marzsok is emelkedtek. A negyedéves gyorsjelentésre reagálva az MKB elemzője megerősítette a cégre korábban megfogalmazott, 5167 forintos célárat, ami 22 százalékkal van a jelenlegi árfolyam felett, az ajánlása változatlanul vétel.

A Masterplast bevétele már az év első kilenc hónapjában meghaladta a teljes tavalyi évit, az adózott eredmény pedig a háromszorosa az előző év azonos időszakában elértnek. A menedzsment szeptemberben megfogalmazott prognózisa szerint az évet 190 millió eurós bevétellel és 15,1 millió eurós nettó eredménnyel zárhatja, az utóbbi 93 százaléka teljesült már szeptember végéig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés