Masterplast Nonwoven GmbH  overál
Üzlet

Továbbra is venni kell a Masterplastot az MKB szerint

Portfolio
Erős harmadik negyedéves eredményekről számolt be múlt héten a Masterplast gyorsjelentésében, a főbb számok és a marzsok is emelkedtek. A negyedéves gyorsjelentésre reagálva az MKB elemzője megerősítette a cégre korábban megfogalmazott, 5167 forintos célárat, ami 22 százalékkal van a jelenlegi árfolyam felett, az ajánlása változatlanul vétel.

A Masterplast bevétele már az év első kilenc hónapjában meghaladta a teljes tavalyi évit, az adózott eredmény pedig a háromszorosa az előző év azonos időszakában elértnek. A menedzsment szeptemberben megfogalmazott prognózisa szerint az évet 190 millió eurós bevétellel és 15,1 millió eurós nettó eredménnyel zárhatja, az utóbbi 93 százaléka teljesült már szeptember végéig – emeli ki a gyorsjelentésből az MKB elemzője.

A növekedést részben az alaptevékenység marzsainak emelkedése, részben az egészségügyi szegmens növekedése biztosította, de javult a gyártás hatékonysága is.

Az év utolsó negyedévére a jelenlegihez hasonló üzleti környezetet vár a cégcsoport, stabil termelést jósol, az erős beszállítói láncára támaszkodva. Az MKB elemzője szerint a vállalat könnyedén teljesíteni tudja majd célkitűzéseit és rekordévet zárhat.

A negyedéves jelentést követően az MKB nem változtatott a célárán, 5167 forint a célár, ami 22 százalékkal van a jelenlegi árfolyam felett, az ajánlás továbbra is vétel.

A Masterplast árfolyama ma 3 százalékos mínuszban áll a negatívra forduló hangulat közepette, idén 110 százalékos pluszban áll a részvény.

Kereskedés Masterplast-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start
bull
moderna
joe biden
magdalena andersson

Kiszámoló Újabb kamatemelés

Ma a jegybank szerencsére újra kamatot emelt, az elmúlt másfél hétben most harmadjára. Ennek oka a borzasztóan gyenge...

Online előadás
Mire számíthatunk a következő napokban és hetekben?
Online előadás
Telepítés, testreszabás, megbízások, beállítások.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
bull