Előfizetői tartalom

Bevezették a tőzsdére az AutoWallis új részvényeit

Portfolio
Mától forognak a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában az AutoWallis új részvényei, miután a kibocsátási folyamat sikeresen lezárult. A 10 milliárd forint összegű részvénykibocsátás nagy mértékben támogatja az AutoWallis Csoportnak azt a célját, hogy részben a befolyt összegből 16-38 milliárdos üzletfejlesztéseket, akvizíciókat hajtson végre, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a társaság az évtized végére a régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljon.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) csengőjének megszólaltatásával vezették be az AutoWallis nyilvános tranzakcióból származó 85 470 085 darab új részvényét a pesti parkettre. A kereskedést Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója, valamint Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója indították el. Az AutoWallis részvénykibocsátásának jelentőségét mutatja, hogy 2017 óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés