Előfizetői tartalom

Mi lesz így az év végével? Egy dolog miatt retteg most szinte mindenki

Portfolio
Gyakorlatilag véget ért a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, az S&P 500 indexben szereplő vállalatok nagy része közzétette a számait. A cégek többsége kellemes meglepetést okozott, különösen az egészségügyi és a pénzügyi szektor. A tőzsdei befektetők nagyobb emelkedésekkel jutalmazták most a várakozások felülteljesítését, az alulteljesítést pedig az átlagosnál nagyobb mértékű eséssel büntették. Az eredményeket bemutató tájékoztatón elhangzottak alapján a beszállítói láncok problémái most a vállalatok többségénél fontos tényező, viszont a szektorok többségénél növekedés várható még a negyedik negyedévben.

Pozitív meglepetéseket okoztak az amerikai vállalatok Az S&P 500 indexben szereplő vállalatok 95 százaléka már közzétette a harmadik negyedéves eredményeit és nagy többségük az elemzői várakozásokat meghaladó számokat közölt, sőt, az átlagosnál magasabb volt a felülteljesítők aránya - derül ki a FactSet adataiból. A cégek 75 százalékánál a bevételek meghaladták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés