FONTOS Bréking: Magyarországhoz is nagyon közel lehet már a szupervariáns
tőzsde
Üzlet

Pluszban mennek szünetre az amerikai indexek

Portfolio
Bizonytalanul indult a szerdai nap a világ tőzsdéin, de napközben elromlott a hangulat, az európai indexek lefordultak és az irányadó amerikai indexek is csökkenésekkel kezdték a kereskedést. Főként a technológiai részvények és a növekedési papírok esnek ma. A magyar tőzsde viszont állta a sarat, elsősorban az OTP mai menetelésének köszönhetően. A tengerentúlon nem láttunk nagy mozgást, a három legnagyobb tőzsdeindex egész nap a zárószint környékén mozgott, de az utolsó órákra végül a Nasdaq és az S&P 500 is pluszba fordult.

Pluszban zárt az S&P 500 és a Nasdaq

A nap végére a hangulat is megjavult valamelyest, a három vezető index közül kettő is pluszban zárt:

 • a Nasdaq 15 845 ponton, 0,4%-ot emelkedve zárt,
 • az S&P500 a napot 4 701 ponton fejezte be, ez 0,2%-os emelkedés,
 • egyedül a Dow stagnált, 35 804 napon zárt, ami 9 pontos elmozdulást jelent mindössze.

A nap folyamán a Dow mínuszban is járt, de kis időre az S&P 500 és a Nasdaq is lefordult, de végül jó hangulatban érte a piacot a zárás. Holnap az Egyesült Államokban hálaadást ünnepelnek, így nem lesz nyitva a tőzsde sem.

Mínuszban a Dow, a többi index stagnál

A Dow Jones ipari átlag 0,2%-os visszaesést mutat ma, ez kevesebb mint 80 pontos elmozdulást jelent. A többi indexnél sincs nagy mozgás, az S&p 500 és a Nasdaq gyakorlatilag a tegnapi szint környékén stagnál.

Alig van mozgás Amerikában

Ünnepi hangulat van az amerikai piacokon, a befektetők már a holnapi hálaadásra készülnek. Mindhárom nagy index a tegnapi szint környékén áll:

 • a Dow 0,1%-os mínuszban,
 • az S&P500 0,1%-os pluszban,
 • a Nasdaq 0,2%-os pluszban van.

Közel 5 százalékos pluszban zárt az OTP

Magasan felülteljesítő volt ma a magyar tőzsde, miközben az európai és az amerikai indexek mínuszban tartózkodtak a délután folyamán, a BUX több mint 2 százalékos emelkedéssel zárt, főként az OTP-nek köszönhetően.

Tovább a cikkhez

Megint ütik az amerikai techrészvényeket

Eséssel nyitottak az irányadó amerikai indexek, különösen a technológia szektort büntetik megint a befektetők, a Nasdaq 1 százalékos mínuszban jár, a Dow 0,4, az S&P 500 pedig 0,6 százalékot esett. A lejtmenetben szerepet játszik az amerikai államkötvényhozamok emelkedése, ami miatt a befektetők adják a növekedési részvényeket, főként a technológiai papírokat, viszont a bankrészvényeket és az energiaszektort felfelé segíti.

Több fontos makroadat is érkezett a délután folyamán a tengerentúlról:

 • Felfelé korrigálta kissé az első becsléséhez képest második olvasatában a harmadik negyedévi amerikai GDP-növekedési adatot a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Economic Analysis (BEA). A harmadik negyedévben a BEA második becslése szerint évesítve 2,1 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék az Egyesült Államokban, szemben az első becslésben szereplő 2,0 százalékkal. A BEA számítása azonban így is elmarad a harmadik negyedévre 2,2 százalékos növekedést jelző elemzői becslésektől – írja az MTI.
 • A várt növekedés helyett októberben már a második egymást követő hónapban csökkentek a tartós javak megrendelései az Egyesült Államok feldolgozóiparában a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau szerdán ismertetett jelentése szerint. Októberben a feldolgozóiparban a tartós javakra leadott megrendelések 0,5 százalékkal (1,2 milliárd dollárral) 260,1 milliárd dollárra estek az előző havihoz képest, amikor 0,4 százalékos csökkenést regisztráltak augusztussal összevetve. Elemzők októberre 0,2 százalékos növekedést vártak.  
 • Az Egyesült Államokban 52 éves mélypontra esett az először munkanélküli segélyt kérők száma, jelezve, hogy a gazdasági növekedés erősödik a közegészségügyi helyzet javulásával párhuzamosan. A munkaügyi minisztérium honlapjára szerdán felkerült szezonálisan kiigazított adatok szerint az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma 71 ezerrel, 199 ezerre csökkent a november 20-án záródott héten az egy héttel korábbi 270 ezerről. Ez 1969. november 15. óta a legalacsonyabb szám, akkor 197 ezret mértek. Elemzők enyhén javuló adatra, 260 ezres értékre számítottak a múlt hétre.

Esik a DAX, az OTP tovább megy felfelé

Kezd beindulni ismét az esés az európai tőzsdéken, a DAX már 1,2 százalékos mínuszban áll, a CAC-40 0,8 százalékot esett, és az FTSE-100 is mínuszban fordult, a brit index 0,3 százalékkal került lejjebb.

A magyar tőzsde továbbra is állja a sarat, sőt, a BUX 2 százalékos pluszban jár. Az OTP tovább emelkedik, már 4 százalékos pluszban a bankpapír, de a Richter is erősödik, 1,4 százalékkal araszolt ma felfelé.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Eséssel nyithat Amerika a holnapi szünnap előtt

A holnapi kereskedési szünnap (Hálaadás) előtt eséssel nyithatnak ma az amerikai tőzsdék a határidős indexek állása alapján, a Dow futures 130 pontos mínuszban áll, ami 0,4 százalékos csökkenésnek felel meg, az S&P 500 0,3 százalékkal, a Nasdaq 0,5 százalékkal esik, miután a technológiai részvények ismét nyomás alá kerültek.

Az S&P 500 index alakulása

Negyedéves gyorsjelentésekre zuhan ma a Gap és a Nordstrom árfolyama, mind a két kiskereskedelmi cég a várakozásoktól elmaradó negyedéves számokat közölt, a Gap ráadásul csökkentette is az idei évre vonatkozó várakozásait. A Gap árfolyama 22 százalékos, a Nordstrom közel 26 százalékos mínuszban áll a nyitás előtti kereskedésben.

A Gap árfolyamának alakulása

Lefordulás a német tőzsdén

Vegyesen állnak a vezető nyugat-európai tőzsdék, a német és a francia piac lefordult, a DAX már 0,6 százalékos mínuszban áll. A koronavírus-járvány európai terjedése aggasztja a befektetőket, de a vártnál gyengébb német makroadat sem segített.

Részben a német termelő vállalatok beszállítói láncánál jelentkező problémák miatt a vártnál nagyobb mértékben csökkent novemberben a müncheni ifo gazdaságkutató intézet németországi üzleti hangulatindexe. A mutató 96,5 pontra süllyedt az előző havi 97,7 pontról, miközben az elemzők 96,6 pontot vártak. Novemberben már az ötödik egymást követő hónapan csökkent a mutató – írja az MTI.

Az egyedi vállalati sztorik közül kiemelhető a Telecom Italia, a részvények árfolyama 9 százalékos pluszba ugrott a piaci pletykákra, miszerint a KKR megemelné a vállalatra adott felvásárlási ajánlatát.

Új 5 százalék feletti nagytulajdonosa van az AutoWallisnak

Átlépte az 5 százalékos küszöbértéket az AutoWallis részvényese, a Kárpát-medencei Vállakozásfejlesztési Kockázati Tőkealap – derül ki a BÉT-en publikált közleményből.

Tovább a cikkhez

Az európai tőzsdék lefordultak, de a BUX még tartja magát

Felülteljesítő ma a magyar tőzsdei, miközben az európai indexek lefordultak, a BUX több mint másfél százalékot erősödött, elsősorban az OTP teljesítményének köszönhetően.

Tovább a cikkhez

Itt vannak a részletek az amerikai stratégiai olajtartalékok értékesítéséről

Az Egyesült Államok energiaügyi minisztériuma decemberben megkezdi a stratégiai nyersolajkészlete (SPR) egy kis részének értékesítését - közölte a minisztérium.

Tovább a cikkhez

Lezárult a NAP tőkeemelése, indulhatnak az újabb naperőmű-vásárlások

Sikeres volt a NAP Nyrt. zártkörű tőkeemelése, a társaság az új részvényeket bevezeti a BÉT XTend piacára. A befolyt 2 milliárd forintos összegből további naperőműveket vásárolna a cég, az akvizíciók előkészítése megkezdődött a kiszemelt vállalatok átvilágításával.

Tovább a cikkhez

Hiába minden próbálkozás, hamarosan ismét jöhet a 100 dolláros olajár

Tovább emelkedhet az olajár egy, a CNBC által megkérdezett elemző szerint annak ellenére, hogy a tegnapi bejelentés szerint az Egyesült Államok 50 millió hordó nyersolajat fog felszabadítani stratégiai tartalékaiból Kínával, Japánnal, Indiával, Dél-Koreával és Nagy-Britanniával közösen, ami a világ legnagyobb olajfogyasztóinak példátlan, összehangolt kísérlete az árak megfékezésére.

Tovább a cikkhez

BCA: 120 ezer dollárt érhet a bitcoin

Amikor májusban a kriptopénzek árfolyama 50 százalékkal zuhant, sokan elkezdték temetni őket. A kriptovaluták azonban minden egyes alkalommal, amikor "meghaltak", bebizonyították, hogy a kritikusok tévedtek, az árak gyorsan felpattantak, és új csúcsokat értek el. A bitcoin árfolyama jelenleg is mindenkori csúcsa közelében jár, azonban Dhaval Joshi a BCA Research vezető stratégája úgy véli, hogy még bőven van tér az emelkedésre, és 120 000 dollárt is érhet a bitcoin.

Tovább a cikkhez

Bevezették a tőzsdére az AutoWallis új részvényeit

Mától forognak a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában az AutoWallis új részvényei, miután a kibocsátási folyamat sikeresen lezárult. A 10 milliárd forint összegű részvénykibocsátás nagy mértékben támogatja az AutoWallis Csoportnak azt a célját, hogy részben a befolyt összegből 16-38 milliárdos üzletfejlesztéseket, akvizíciókat hajtson végre, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a társaság az évtized végére a régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljon.

Tovább a cikkhez

Közel 4 százalékos pluszban az OTP

Leginkább az OTP emelkedése húzza ma a magyar tőzsdét, a BUX már 1,6 százalékos pluszban jár, miután a hazai bankpapír 3,8 százalékkal menetelt ma felfelé.

A többi blue chip szintén emelkedik, de jóval kisebb mértékben, a Mol 0,4 százalékot, a Richter 0,6 százalékot, a Magyar Telekom 0,1 százalékot erősödött.

Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start

Felpattant az OTP: 3 százalékos pluszban a bankpapír

Az elmúlt napok esései után felpattant ma az OTP árfolyama, a bankrészvény több mint 3 százalékot emelkedett, amivel az élen járó blue chip ma a magyar tőzsdén és a régiós szektortársak közül is kiemelkedik.

Tovább a cikkhez

Emelkedik az Alteo és a Duna House

Az Alteo árfolyama tovább emelkedik a ma reggeli kereskedésben, aminek kiváltó oka az MKB legújabb, tegnapi elemzése lehetett, amelyben vételre ajánlja a vállalat részvényeit az elemző, 2185 forintos célár mellett. Ma újabb 3,6 százalékkal menetelt felfelé az árfolyam, 1860 forintig.

Kereskedés Alteo-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Nagyot megy ma a Duna House is, 4,5 százalékos emelkedésével a legjobb teljesítményt mutató papír ma a BÉT-en.

Kereskedés Duna House-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Emelkedik a BUX, a blue chipek közül az élen az OTP

Emelkedéssel indul a nap az európai tőzsdéken a tegnapi esés után, amit a koronavírus-járvány súlyosbodása és az újabb lezárások miatti félelmek generáltak. A Stoxx 600 0,4 százalékos emelkedéssel indította a mai kereskedést, a szektorindexek közül a technológiai papírok járnak az élen, míg az utazási szektor lemaradó, az iparági Stoxx index esik.

A főbb nyugat-európai indexek közül a DAX 0,1 százalékos pluszban áll a nyitást követő percekben, a CAC-40 0,6 százalékot emelkedett, a FTSE-100 pedig 0,3 százalékot erősödött.

A magyar tőzsde is megy az Európa-szerte uralkodó hangulattal, a BUX 0,8 százalékkal menetelt felfelé ma reggel.

A blue chipek közül az OTP jár az élen az elmúlt két napban látott jelentős eséseket követően, a bankpapír 1,5 százalékos plusszal indítja a kereskedést.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Jim Cramer: nem tart örökké az esés, ezeket a techrészvényeket lesz érdemes megvenni

Jim Cramer, a CNBC sztárműsorvezetője legújabb műsorában azoknak a befektetőknek ad útmutatást, akik a napokban alulteljesítő Nasdaq esése közepette próbálnak meg lavírozni.

Tovább a cikkhez

Elon Musk már az ígérete felét teljesítette, közel 10 milliárd dollárért adott el Tesla-részvényeket

Néhány napos szünet után Elon Musk újra megkezdte Tesla részvényeinek eladását, és most már az ígéretének több mint félét teljesítette, vagyis az elektromosautó-gyártóban lévő részesedésének 5 százalékát már eladta.

Tovább a cikkhez

Rendkívüli közgyűlésen választott új vezetőket a Takarék Jelzálogbank

Új igazgatósági, felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagokat választott keddi rendkívüli közgyűlésén a Takarék Jelzálogbank, az új vezetők részben a Magyar Bankholding többi tagbankjától, az MKB és a Budapest Banktól érkeztek.

Tovább a cikkhez

50 millió forintnyi DM-Ker részvényt adott el az igazgatóság elnökével szoros kapcsolatban álló vagyonkezelő

Tőzsdén kívüli forgalomban értékesített 50 millió forint értékben DM-Ker-részvényeket az igazgatóság elnökével szoros kapcsolatban álló Apelso Trust Zrt. – tette közzé a vállalat.

Tovább a cikkhez

Mik az aktuális események a tőzsdéken?

 • Vegyesen zártak tegnap a vezető amerikai részvényindexek, a Dow Jones értéke 0,5 százalék pluszban fejezte be a napot, a S&P 500 értéke 0,2 százalék pluszban zárt, míg a Nasdaq értéke 0,5 százalékkal került lejjebb.
 • Az ázsiai tőzsdéken ma reggel felemás hangulat látszik, a Nikkei értéke 1,27 százalékot veszített, a Hang Seng értéke 0,6 százalékos pluszban van, míg a CSI 300 értéke 0,1 százalékos mínuszban áll.
 • Szingapúrból egy vártnál jobb GDP-adat érkezett a gazdaság 7,1 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben év/év alapon, míg az elemzői konszenzus 6,5 százalékos növekedés volt. Új-Zéland jegybankja pedig kamatemelést jelentett be, de ez nagy meglepetést nem okozott, az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékű volt.
 • Jó hangulatban nyithatnak az európai tőzsdék, a határidős részvényindexek állása alapján a DAX értéke 0,41 százalék pluszban nyithat, a CAC értéke 0,38 százalékot emelkedhet, míg a FTSE értéke 0,17 százalékkal kerülhet feljebb.
 • Vegyes nyitás várható az amerikai tőzsdéken a határidős részvényindexek jelenlegi állása alapján. A Dow Jones értéke 0,01 százalék mínuszban nyithat, a S&P 500 értéke 0,06 százalékot emelkedhet, míg a Nasdaq értéke 0,28 százalék pluszban nyithat.

Mi várható makro fronton?

Ma idehaza ismét fellélegezhetünk - pontosabban inkább azt mondhatjuk, hogy az előre betervezett események között nem látunk gazdasági szempontból fontos közlést. A figyelem az Egyesült Államokra terelődik, ahol a felülvizsgált GDP-adatot is közzéteszik - az elemzők szerint az előzetesen közölt 2%-os évesített növekedés helyett valamelyest magasabb lehetett a növekedés a harmadik negyedévben. Ezen kívül jön a Fed által is figyelt októberi PCE-inflációs mutató (azaz a személyes fogyasztások árindexe), amely a fogyasztói árindex októberi elszállása után várhatóan szintén magas lesz. Ma jön a Fed novemberi ülésének jegyzőkönyve is, amelyből megtudjuk, mekkora volt a konszenzus az eszközvásárlási program novemberben kezdődő kivezetéséről.

2021. november 22-28. makronaptár
Magyar makrogazdaság
november 23. kedd 11:30 ÁKK 3 hónapos dkj aukció  
november 23. kedd 11:00 PM Részletes ÁHT okt.
november 23. kedd 13:00 MNB Kötvényvásárlási aukció  
november 25. csütörtök 9:00 KSH Népmozgalom okt.
november 25. csütörtök 11:50 MNB Egyhetes betéti tender (kamat)  
november 25. csütörtök 15:00 MNB Egyhetes betéti tender (elfogadott összeg)  
november 26. péntek 8:30 MNB Nyugdíjpénztári adatok Q3
november 26. péntek 9:00 KSH Beruházás Q3
Nemzetközi makrogazdaság
november 22. hétfő 2:30 Kína Kamatdöntés  
november 23. kedd 9:15 Franciao. BMI (ipar+szolg.) nov.
november 23. kedd 9:30 Németo. BMI (ipar+szolg.) nov.
november 23. kedd 10:00 EU BMI (ipar+szolg.) nov.
november 23. kedd 15:45 USA BMI (ipar+szolg.) nov.
november 24. szerda 10:00 Németo. Ifo-index nov.
november 24. szerda 14:30 USA Tartós javak rendelésállománya okt.
november 24. szerda 14:30 USA Heti munkanélküliség  
november 24. szerda 14:30 USA GDP (felülvizsgált) Q3
november 24. szerda 16:00 USA PCE-infláció okt.
november 24. szerda 20:00 USA Fed-jegyzőkönyv  
november 25. csütörtök 8:00 Németo. GDP (felülvizsgált) Q3
november 25. csütörtök 13:30 EU EKB-jegyzőkönyv  
november 26. péntek 0:30 Japán Infláció nov.
Forrás: Portfolio-gyűjtés        

Mi történt eddig a tőzsdéken?

 • A vezető amerikai, ázsiai európai és régiós részvényindexek közül idén 34,5 százalékos elmozdulással az ATX index áll az élen, a sereghajtó 9,5 százalékos eséssel a Hang Seng index.
 • A hazai blue chipek közül idén a legjobban az OTP részvénye teljesített 27,8 százalékos emelkedéssel, a sor végén a Magyar Telekom papírja áll 13,2 százalékos emelkedéssel.
 • A fontosabb nyersanyagok közül év eleje óta a WTI árfolyama már 62,5 százalékot emelkedett.
Fontosabb instrumentumok
  Árfolyam 1 nap 1 hét 1 hónap Idén 1 év 5 év
Amerikai részvényindexek              
Dow Jones 35 813 0,5% -0,9% 0,4% 17,0% 21,0% 87,7%
S&P 500 4 690 0,2% -0,2% 3,2% 24,9% 31,1% 112,8%
Nasdaq 16 306 -0,5% 0,0% 6,2% 26,5% 37,0% 236,0%
Ázsiai részvényindexek              
Nikkei 29 774 0,0% -0,1% 3,4% 8,5% 16,6% 63,9%
Hang Seng 24 651 -1,2% -4,1% -5,6% -9,5% -6,9% 8,7%
CSI 300 4 913 0,0% 0,6% -0,9% -5,7% -1,8% 41,4%
Európai részvényindexek              
DAX 15 937 -1,1% -1,9% 2,5% 16,2% 21,4% 49,5%
CAC 7 044 -0,9% -1,5% 4,6% 26,9% 28,3% 55,5%
FTSE 7 266 0,2% -0,8% 0,9% 12,5% 14,7% 6,6%
FTSE MIB 26 939 -1,6% -3,1% 1,4% 21,2% 24,1% 63,0%
IBEX 8 815 -0,1% -2,5% -1,0% 9,2% 10,4% 2,2%
Régiós részvényindexek              
BUX 51 424 1,9% -0,8% -6,9% 22,1% 34,2% 70,5%
ATX 3 738 -0,1% -4,1% -1,1% 34,5% 48,0% 48,7%
PX 1 364 0,5% -1,4% 2,6% 32,8% 42,8% 53,6%
WIG20 69 573 0,3% -3,5% -5,5% 22,0% 31,9% 43,3%
Magyar blue chipek              
OTP 17 080 1,0% -4,0% -10,0% 27,8% 44,9% 113,4%
Mol 2 546 4,8% 1,8% -8,1% 16,3% 26,5% 10,1%
Richter 8 625 1,3% 2,4% -1,9% 15,9% 22,9% 45,7%
Magyar Telekom 430 -0,2% -1,1% -0,2% 13,2% 15,3% -13,3%
Nyersanyagok              
WTI 78 2,6% -2,5% -7,1% 62,5% 85,7% 77,3%
Brent 82 3,8% 0,0% -3,5% 60,8% 78,3% 64,0%
Arany 1 782 -2,1% -4,2% -1,3% -6,1% -2,7% 50,1%
Ezüst 23 -4,2% -4,2% -4,2% -11,5% 0,0% 43,8%
Devizák              
EURHUF 370 0,0% 1,6% 1,6% 2,2% 2,5% 19,7%
USDHUF 328 -0,3% 2,5% 5,1% 10,8% 7,5% 11,6%
GBPHUF 440 -0,2% 1,6% 2,3% 8,6% 8,6% 20,2%
EURUSD 1 0,0% 0,0% 0,0% 0,0% 0,0% 0,0%
USDJPY 114 0,0% 0,0% 0,9% 10,7% 9,6% 1,8%
GBPUSD 1 0,0% 0,0% 0,0% 0,0% 0,0% 0,0%
Kriptovaluták              
Bitcoin 57 579 2,3% -4,3% -5,1% 95,8% 213,2% 7 680,9%
Állampapírok              
10 éves amerikai állampapírhozam 1 0,0% 0,0% 0,0% % % -50,0%
10 éves német állampapírhozam 0 0,0% % % % % %
10 éves magyar állampapírhozam 4 0,0% 0,0% 33,3% 100,0% 100,0% 33,3%
Forrás: Refinitiv, Portfolio

Címlapkép: Getty Images

Mi lesz így az év végével? Egy dolog miatt retteg most szinte mindenki

Gyakorlatilag véget ért a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, az S&P 500 indexben szereplő vállalatok nagy része közzétette a számait. A cégek többsége kellemes meglepetést okozott, különösen az egészségügyi és a pénzügyi szektor. A tőzsdei befektetők nagyobb emelkedésekkel jutalmazták most a várakozások felülteljesítését, az alulteljesítést pedig az átlagosnál nagyobb mértékű eséssel büntették. Az eredményeket bemutató tájékoztatón elhangzottak alapján a beszállítói láncok problémái most a vállalatok többségénél fontos tényező, viszont a szektorok többségénél növekedés várható még a negyedik negyedévben.

Tovább a cikkhez
karácsony utca boltok tömeg
koronavirus vakcina
egyiptom tengerpart nyralas
karacsonybutor

Kiszámoló Újabb kamatemelés

Ma a jegybank szerencsére újra kamatot emelt, az elmúlt másfél hétben most harmadjára. Ennek oka a borzasztóan gyenge...

2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
Online előadás
Telepítés, testreszabás, megbízások, beállítások.
Ingyenes online előadás
Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
bear_1