Előfizetői tartalom

Erősödött az Egyesült Államok

Portfolio
Vegyes mozgásokat látunk a világ tőzsdéin, miközben a tegnapi esés után az amerikai tőzsdéken felpattanás jöhet, az európai részvényindexek tegnapi szárnyalása után ma elromlott a hangulat. A befektetők egyrészt a világ jegybankjainak monetáris szigorító lépéseire, másrészt a járványhelyzet alakulására figyelnek, utóbbival kapcsolatban kiemelten figyelik az omikron vírusvariáns terjedésével kapcsolatos híreket. Az amerikai indexek viszont magukra találtak.

2021. december 02. 22:04 Megosztás Emelkedett az USA Az USA tőzsdéi emelkedéssel fejezték be a napot. A Nasdaq 0,8%-kal emelkedett, az S&P 500 1,4%-kal került feljebb, a Dow pedig 1,8%-os pluszban fejezte be a mai kereskedés. A befektetők aggodalma a mai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés