Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: itt vannak a kedd reggeli adatok

Portfolio
A kedd reggeli adatok alapján 4311 új fertőzöttet igazoltak, miközben elhunyt 224 fő. 7568 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 618-an vannak lélegeztetőgépen. Ezzel az új fertőzöttek száma tovább csökkent, azonban a halálozás új rekordot ért el ebben a hullámban. Mindeközben relatíve kevés tesztet végeztek el, viszont ezek közül minden harmadik volt pozitív.

A friss adatközlés szerint 4311 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 161 879 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Ez a múlt keddi adattal összevetve 33 százalékos csökkenésnek felel meg, tehát továbbra is úgy látszik, hogy tetőzhetett a negyedik hullám Magyarországon. A halálozásban még nem látszik az esetszámoknál látott csökkenés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés