Előfizetői tartalom

Ilyen sem volt még: egy Tesla lenyomta a Volkswagen Golfot Németországban

Portfolio
Hosszú sorozat tört meg idén októberben a német autópiacon, a Volkswagen Golfot a havi eladásokban letaszította a trónról a konszern egy másik modellje, a T-Roc, novemberben pedig folytatódott a rossz sorozat, a kompakt autók között a Skoda Octavia nyomta le a Golfot, ráadásul most először Tesla Model 3-ból is többet adtak el, mint Golfból.

Közel 70 százalékkal csökkent a Volkswagen Golf eladása idén novemberben Németországban, csak 3 186 darabot adtak el, amivel a második helyre esett vissza a kompakt kategórián belül, Skoda Octaviából ugyanis 3 307 darabot adtak el. Most először több Teslát Model 3-at adtak el, mint Golfot, az amerikai elektromos autóból ugyanis 3 825 darab volt a havi értékesítés. VW Golf...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés