Előfizetői tartalom

Nagy rali után megint visszatért a bizonytalanság a tőzsdékre

Portfolio
Bár az elmúlt két hétben a koronavírus omikron változatának terjedésével kapcsolatos aggodalmak, a vegyes munkaerő-piaci adatok és az inflációval kapcsolatos aggályok nyomták rá a piacra a bélyegüket, ezen a héten komoly visszapattanást lehetett látni a tőzsdéken. A lendület viszont nagyon úgy tűnik, hogy elfogyott szerdára, hiszen az európai tőzsdék lefordultak délutánra, az USA-ban pedig minimális mozgásokat lehet látni. A hangulatot valamelyest javította, hogy az előzetes vizsgálati adatok alapján a Pfizer vakcinájából három adag megfelelő védelmet nyújthat az omikron ellen.

2021. december 08. 22:08 Megosztás Minden jó, ha a vége jó Sikerült mindhárom vezető amerikai részvényindexnek pozitív tartományban zárnia: a Dow 0,10%-os, az S&P 500 0,31%-os, a Nasdaq 0,64%-os emelkedéssel fejezte be a szerdai kereskedést. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés