FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Egyre durvább dolgok történnek a metaverzumban, most vettek egy virtuális ingatlant 1,4 milliárd forintért

Portfolio
Miközben emberek milliárdjai viccelődnek a Facebook metaverzumról szóló terveivel, valódi emberek dollár milliókat (és hamarosan milliárdokat) költenek valódi pénzben képzeletbeli tárgyak megvásárlására. Ahogy Alkesh Shah, a BofA munkatársa írja, a metaverzumban a föld (és jacht) vásárlások felgyorsulnak, ahogy a blokklánc-alapú alkalmazások és az új keretek tovább fejlődnek. A ZeroHedge összegyűjtött néhány példát arra, hogy mire költik az emberek a túlságosan is valós pénzüket.

A Metaverse Group, a Tokens.com leányvállalata, november 23-án közel 2,4 millió dollárért (618 ezer MANA) vásárolt egy 116 parcellás ingatlant a Decentraland nevű virtuális világ Fashion Street negyedében. A Decentraland egy Ethereumon futó szoftver, amely egy globális felhasználói hálózatot kíván ösztönözni egy közös virtuális világ működtetésére. A Decentraland felhasználói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés