Előfizetői tartalom

Őrült célár érkezett a Teslára, több mint 500 ezermilliárd forintot érhet a cég

Portfolio
Ki tud nagyobbat mondani? Ezt a játékot játssza néhány elemző, és próbálnak egyre magasabb célárral kijönni a Teslára. Egy kínai elemző szerdán bemondta az eddigi legmagasabb célárat, de az egyik legismertebb Tesla bullt, Pierre Ferragut nem tudta meglepni, Ferragu azonnal rátromfolt. Az új rekordcélárral a Tesla 516 ezermilliárd forintot érne.

Pierre Ferragu, a New Street Research elemzője régóta Tesla bull. Még 2019-ben, amikor a Tesla árfolyama 300 dollár alatt volt, 500 dollár felett volt a célára. Ferragu kitartóan optimista volt az elmúlt években a Teslára, de nem ő, hanem más elemzők jöttek ki rekordcélárakkal a Tesára. SZERDÁN JÖTT AZ ÚJ REKORD: A CHINA SECURITIES ELEMZŐJÉTŐL, ZHU YUE-TÓL ÉRKEZETT, 1485...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés